01 Configuració Publii

Baixada i instalació

Publii és un CMS d’escriptori, la instal·lació és tan fàcil com qualsevol altre programa al vostre ordinador. Primer, haureu de descarregar l’aplicació aquí.

Hi ha descàrregues disponibles per a versions de Windows, Mac i Linux de Publii. Trieu el vostre sistema operatiu i feu clic al botó de descàrrega. Quan la descàrrega s'ha completat, feu doble clic al fitxer descarregat per executar l'instal·lador.

Ubicacions d’arxius Publii

Després de la instal·lació, Publii emmagatzemarà els seus fitxers en dues ubicacions diferents del vostre equip, que difereixen segons si utilitzeu Windows, Linux o MacOS

Per a Windows

Els fitxers d’aplicacions, que controlen la interfície i les funcionalitats de l’aplicació, s’emmagatzemen a:

C:\Users\USER NAME\AppData\Local\Publii) de Publii 

Els fitxers de contingut de Publii, que conté els fitxers dels llocs web i altre contingut que genera Publii, s’emmagatzemen  a:

C:\Users\USER NAME\Documents\Publii

Per a MacOS

Els arxius d'aplicacions s'emmagatzemen a

/Applications/Publii

Els fitxers de contingut, que cobreixen les carpetes que contenen els fitxers dels temes instal·lats i el contingut dels llocs web es guarden a:

/Users/USER NAME/Documents/Publii

Per a Linux

La versió Linux de Publii emmagatzema els fitxers d'aplicacions que proporcionen la funcionalitat i la interfície de l'aplicació a la carpeta:

 /opt/Publii/resources/app/ 

Els fitxers de contingut, que emmagatzemen el contingut real del lloc web es guarden a

/home/USERNAME/Documents/Publii

Canvi on Publii emmagatzema els seus fitxers de llocs web

Podeu definir la vostra ubicació d'emmagatzematge als fitxers del lloc web de Publii. Per modificar la ubicació d'emmagatzematge, obriu la configuració global de Publii fent clic als tres punts que hi ha a la part superior dreta de la finestra de l'aplicació i feu clic a Configuració :